Mitsubishi

Libelle Zomerweek

Geef jij deze zomer een feest? Bezoek de Mitsubishi stand tijdens de Libelle Zomerweek, stap in de Mitsubishi Eclipse Cross en doe mee met Disco Drive.

Toon jouw karaoke skills en zing mee met het disconummer ‘I Will Survive’ van Gloria Gaynor. Een video van jouw performance vind je terug op een speciale actiepagina van Mitsubishi. Deel de video met vrienden en volgers en maak voor jouw feest kans op een spectaculair optreden van niemand minder dan zangeres MAAN!

Voor een activatie van Mitsubishi Motors op de drukbezochte en jaarlijks terugkerende Libelle Zomerweek, ontwikkelde Quince het concept Mitsubishi Motor Disco Drive.

In de Mitsubishi-stand werden twee Mitsubishi Eclipse Cross-modellen getoond. Eén werd gebruikt als ‘gewoon’ demonstratiemodel, de andere was omgebouwd tot een volledige ‘Carpool Karaoke’- studio, compleet met props, waarin bezoekers hun discomoment konden vastleggen. Via twee schermen buiten de auto kon het publiek live meekijken met wat er zich in de auto afspeelde, veelal hilarische taferelen van zingende vrienden en vriendinnen. Het resultaat was een succesvolle activatie waarbij zowel het aanwezige publiek als de Disco Drive-deelnemers optimaal werden betrokken.

Quince was verantwoordelijk voor de creatie en uitvoer van het concept, de registratie en landingspage, de applicatie van het karaokesysteem en de eyecatcher stand & aankleding.