Samsung

Rode Duivels Smartcover

Na het succes van de unieke Red Bull Ring smartcover voor de Samsung Galaxy S9/S9+, heeft Quince in samenwerking met Samsung en de ‘Rode Duivels’ een officiële Red Devils smartcover voor de Belgische markt ontwikkeld. De smartcover turnt de Samsung telefoon volledig om in de stijl van het WK voetbal, zowel aan buiten- als binnenkant.

Zodra de cover op de S9 wordt geklikt, herkent de ingebouwde NFC-chip het toestel en laadt het een speciaal ontworpen Red Devils-thema. Ook krijgt de gebruiker toegang tot interessante WK voetbal-content, waaronder Rode Duivels-wallpapers en boeiende weetjes. Daarnaast kun je met speciale ringtones, zoals het Belgische volkslied, geheel in Rode Duivels-stijl het WK voetbal beleven en krijgt de gebruiker exclusieve toegang tot de Rode Duivels-applicatie.

“Ons Nederlandse elftal doet dit jaar niet mee, maar wij juichen graag voor onze zuiderburen,” zegt Frans Hulsof, interim CEO bij Quince. “We zijn ontzettend trots op deze smartcover en hopen dat het bijdraagt aan het kampioenschap van de Rode Duivels.”

Quince was niet alleen verantwoordelijk voor de vernieuwde User Interface, maar ook voor de marcom-assets van de online campagne. De Red Devil smartcover werd geleverd bij de Samsung Galaxy S9 Red Devil limited edition pack.