Tech Data

Taste of Tomorrow

Het Taste of Tomorrow Partner Event van Tech Data biedt elk jaar een unieke gelegenheid voor partners en resellers om samen te netwerken en een ‘voorproefje’ te nemen op alle nieuwe ontwikkelingen, trends en innovaties in de ICT.  Het succesvolle concept, bedacht door Quince, is ook dit jaar weer extra verfijnt om alle bezoekers op een bijzonder smakelijke manier weer helemaal up-to-date te brengen.

Tech Data is graag een distributeur die haar partners ondersteunt en helpt om hun weg te vinden in de snel veranderende markt van de ICT. Om dit op een ludieke manier te doen heeft Quince in 2016 het concept ‘Taste of Tomorrow’ geïntroduceerd, waarbij de fabrikanten en de retail samenkomen en letterlijk een voorproefje krijgen van de laatste trends in ICT. Het concept is een brug tussen het van oorsprong puur technische evenement en de culinaire wereld, zodat bezoekers onder het genot van trendy hapjes en drankjes zichzelf volledig kunnen laten informeren over alle nieuwe ontwikkelingen.

Het evenement bestaat uit een speelse beursvloer waar bedrijven de nieuwste innovaties laten zien en gasten heerlijke versnaperingen aanbieden. Rondom de beursvloer zijn diverse kennisruimtes gebouwd waar sprekers verdere uitleg op ontwikkelingen geven. Nieuw dit jaar is het speciale Smart Home-gedeelte, met een eigen kennisruimte. Hier wordt de samenwerking van allerlei huishoudelijke apparatuur gedemonstreerd.

Het event was ook dit jaar zeer goed bezocht, met een totaal van 1.800 bezoekers.