Introductie

Ik ben geboren en getogen in Hilversum en ik heb om de hoek bij Quince rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit. Ik heb heel lang met veel plezier in Amsterdam gewoond, maar ik woon nu met gezin weer in het Gooi. Dertig jaar geleden ben ik begonnen bij John de Mol producties op de event-afdeling als hoofd sales, en na tien jaar daar, ben ik een eigen event-bedrijf gestart dat na twintig jaar samen gegaan is met Quince!

Mijn werk

Mijn missie: het ontzorgen van de bestaande klanten, en nieuwe klanten aan ons te binden door partnerships met hen aan te gaan. Ik doe dit samen met een team van jonge, gepassioneerde professionals, met oog voor detail en kwaliteit.

Mijn passie

Ik ben optimistisch ingesteld, ik hou van het leven en kleurrijke mensen. Ondanks dat kleurrijke heb ik een voorkeur voor zwart, in kleding, accessoires en auto’s ;-). Ik ben vrijwilliger bij Stichting Hulphond Nederland. Geen strandvakantie voor mij, maar actieve vakanties: mountainbiken, (water-)skiën en snorkelen/duiken. Ik sta vrijwel iedere zaterdag op het voetbalveld om onze zoon Tijn aan te moedigen. Ik hou van koken en met name eten, met vrienden. Indisch, uiteraard. Tot slot: Heel dankbaar voor mijn ouders, door hen ben ik wie ik ben.

Grace werkt samen met