Quince verwelkomt vijf nieuwe medewerkers

Versterking nodig wegens groeiend aantal projecten

Janneke Rijpkema verruilt Tata Steel voor one-stop activatiebureau Quince, waar zij per direct start als projectmanager Samsung Benelux. Janneke werkte ruim vier jaar voor Tata Steel als Marcomms Project Manager. In deze positie was zij verantwoordelijk voor de productie van marketing- en communicatietools. Janneke was zij ook werkzaam bij OgilvyOne en Wunderman, waar zij on- en offline projecten coördineerde voor verschillende A-Merken.

 


Nina de Jong
start per direct als Sr. Project Manager. Nina brengt 10 jaar ervaring mee als projectmanager binnen Philips en Médecins Sans Frontières. Haar internationale expertise wordt onder andere ingezet voor de wereldwijde implementatie van een succesvolle interactieve AR-campagne voor Samsung.  De ervaring die Nina bij Philips heeft opgedaan zal van onschatbare waarde zijn voor lopende projecten en onze internationale klanten. 


Daan Last 
zal als Unity Developer extra expertise toevoegen aan het technische team van Quince. Daan is niet alleen een erg goede programmeur, maar ook nog eens creatief met een bewezen track record. Hij werkte hiervoor als game developer bij Turbo Hermit. Zijn ervaring op het gebied van programmeerwerk en entertainment wordt onder meer toegepast bij de ontwikkeling van spraakmakende applicaties en technieken.

 


Csaba Táczi
is in het verleden in dienst geweest bij de Hongaarse vestiging van Quince, waar hij zowel 2D- als 3D-assets creëerde voor merken als HTC, Philips en K&H. Nu is hij terug, maar ditmaal bij de Nederlandse vestiging te Amsterdam. Zijn aanstelling als Motion Designer is het gevolg van een groeiende klantvraag naar bewegende 3D-projecten en hoogstaande visuals.

 


Sebastiaan Lumanauw
is vanaf heden verantwoordelijk voor contentmanagement binnen Quince. Lumanauw is medeoprichter van Legacy Root LLP, een startup waarmee hij verschillende vakprijzen heeft gewonnen. Daarnaast coacht Lumanauw ondernemers en koppelt hij ze aan investeerders vanuit zijn Associate-positie bij INVESTOR Ready. Bij Quince zal hij zijn vaardigheden op het gebied van communicatie en pitching inzetten voor o.a. de corporate website en socialmediakanalen.