Quince VR-oplossingen op Event 17

Quince’s innovaties twee dagen lang in de spotlights

Event 17 is een groot evenement voor de communicatie- en evenementenwereld. Het is een platform om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen voor evenementen te communiceren, en wordt uiteraard gebruikt om te netwerken en contacten te leggen. Bezoekers zijn op zoek naar innoverende ideeën en om inspiratie op te doen.

Een buitenkans op een mooi evenement

Quince, als koploper met het gebruik van VR voor corporate doeleinden, werd benaderd door de organisatie van Event 17 om VR aan het publiek te tonen. Een buitenkans om één van de specialiteiten van Quince aan de evenementenwereld voor te stellen! Quince stond op de beurs met de eigen nieuwe VR-trailer, met alle VR-oplossingen erbij. Of het nu sporten met de HTC VIVE was, vliegen in de VR Flight of rondslingeren in de VR Chair, alles werd aangeboden.

Drukte op de stand van Quince

Op de beurs bleek er al snel veel animo voor te zijn, de standbemanning van vier Quincers van Team Events is er beide dagen druk mee geweest. Enkele bezoekers hadden uit interesse zelfs elk apparaat uitgeprobeerd. Jamel van Laarhoven: “Het was echt een supergaaf evenement. Beide dagen waren heel waardevol voor Quince, maar de tweede dag was nog wel het beste. Veel mensen waren nieuwsgierig naar VR, ze hadden het zelf nog nooit meegemaakt. Bezoekers die echt geïnteresseerd waren vroegen ons ook naar alle toepassingen en voordelen van onze VR-oplossingen.”

De beurs is uiteindelijk goed bezocht, met 175+ exposanten en 7.238 bezoekers. De stand van Quince was populair, en de VR Flight heeft zelfs de aftermovie van het evenement gehaald. Quince kan in ieder geval terugblikken op een geslaagde beursdeelname!