Quince wenst u prettige kerstdagen en een Gouden nieuwjaar!

Van Oud naar Nieuw met de Nachtwacht

2019 belooft een cultureel veelzijdig jaar te worden! Ter ere van het 350e sterfjaar van Rembrandt van Rijn is het Jaar van Rembrandt uitgeroepen, gevuld met diverse culturele activiteiten. Voor Quince is het Jaar van Rembrandt al een beetje in 2018 begonnen, met de ontwikkeling van een Galaxy S9/S9+ smartcover in samenwerking met Samsung, KPN en uiteraard het Rijksmuseum.

De helft van het Quince-team ging even terug in de tijd naar de Gouden Eeuw om hét meesterwerk van Rembrandt van Rijn na te maken: de Nachtwacht. Geheel in traditionele kledij gehuld werd het team door Krijn Westerburgen begeleid om het schilderij zo dicht mogelijk te benaderen.

Maar, Quince zou Quince niet zijn als we er geen originele en innovatieve twist aan zouden geven. De tweede helft van het Quince-team heeft een moderne interpretatie van het beeld gemaakt, met alle tech en gadgets waar de mensheid in de 21e eeuw (wél) over beschikt.

The making of…van deze bijzondere fotoshoot

Join the masterpiece voor het Jaar van Rembrandt!

Word zelf de hoofdpersoon in de Nachtwacht met ons AR-filter via Facebook, waarbij jij als kapitein Frans (of Françoise!) Banninck Cocq jouw schutterscompagnie het bevel geeft om te gaan marcheren.