Hoe wij tegen de wereld aan kijken

Succesvol AR/VR-evenement bij Quince krijgt vervolg!

Het NIMA heeft in samenwerking met Quince afgelopen juli het RM Next-event georganiseerd, waarbij geregistreerde Register Marketeers zelf VR en AR konden beleven. Door het grote succes heeft het NIMA besloten om ook het Qualified Lecturers-event met Quince te hosten.

Quince VR-oplossingen op Event 17

Event 17 is een groot evenement voor de communicatie- en evenementenwereld op 12 en 13 april. Quince is dit jaar aanwezig met een eigen stand, om alle nieuwe ontwikkelingen op VR en AR-gebied te tonen.

Zero issues: een dagje met Development naar Walibi’s NeuroGen-attractie

Walibi’s NeuroGen-attractie is sinds de opening op 13 april een groot succesnummer gebleken. Vandaag (drie weken na de opening) zijn we op pad met de heren van development om de laatste updates door te voeren en alles nog een keer grondig te testen.

Echte ontmoetingen in een virtuele wereld

Als we de sci-fi films mogen geloven, hebben we heel snel hologrammen van andere mensen voor ons, waar we rechtstreeks mee communiceren. Een nieuw soort video-call, maar dan meer persoonlijk. Hologrammen die dat doen, hebben we nu nog niet, maar de Fove VR-bril kan waarschijnlijk een heel eind in de buurt komen.