Share je racetijd op Ziggo eBattle

In beeld als een echte coureur: Ziggo en Quince maken het mogelijk met de Ziggo eBattle F1

Aan de Vredenburgpleinzijde van Hoog Catharijne kunnen deelnemers plaatsnemen in één van de simulatoren van Playseat® en een knallende rondetijd neerzetten. Hiermee maken ze kans op een plek in het programma Formule 1 Café op Ziggo Sport waar de winnaar het zal opnemen tegen oud-Formule-1-coureur Robert Doornbos.

Tegenwoordig draait alles om ervaringen. Om de aandacht te trekken voor een Ziggo en Formule 1 race-event is er de eCircuit ontwikkeld. Voor de ultieme customer experience nemen deelnemers plaats in een Playseat® met een haarscherp Ultra HD-scherm. Na het racen wordt de rondetijd vastgesteld. Om de experience compleet te maken, krijgen deelnemers na afloop van de race hun persoonlijke film van de behaalde prestatie opgestuurd. Om dit event op social media ook een boost te geven, kunnen deelnemers hun persoonlijk film met al hun vrienden delen! De tien snelste coureurs kunnen elke vrijdag op locatie eMense in Haarlem tegen elkaar strijden voor gave prijzen of een plek in de finale, die gereden wordt in het Mediapark. Dit alles voor een grotere merkbinding en een positieve houding richting Ziggo.

 

Al met al dus een ontzettend tof project met een breed animo onder het winkelend publiek. Dit is precies waarom Ziggo (in samenwerking met Playseat®, Red Bull, Samsung, Jopenkerk en Hoog Catharijne) het eCircuit heeft gekozen voor het creëren van een positief merkgevoel.

Contact

Meer weten? Neem contact op.

Dennis Lanson

dennis@quince.nl

+31 (0)6 51 29 11 03