Succesvol AR/VR-evenement bij Quince krijgt vervolg!

Na RM Next organiseert Quince nu ook het NIMA Qualified Lecturers-event

De ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality en Augmented Reality gaan razendsnel. Om dit op een interactieve manier te presenteren, heeft het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) in samenwerking met Quince afgelopen 5 juli het RM Next-event georganiseerd. Door het grote succes van dit event heeft het NIMA besloten om ook het Qualified Lecturers-event met Quince te hosten.

NIMA Register Marketeers en marketingdocenten, een doelgroep apart

Om marketeers op de hoogte te houden van alle trends op het gebied van marketing, organiseert het NIMA regelmatig events voor haar leden. In juli heeft het RM Next-event bij Quince plaatsgevonden, voor het selecte genootschap van Register Marketeers. Slechts 113 professionals hebben het certificaat Register Marketeer behaald, wat een Europees kwaliteitskeurmerk is voor jarenlange ervaring en bewezen kennis en kunde als topmarketeer. Dit event was een groot succes, want van de 113 Register Marketeers waren er maar liefst 30 aanwezig, allen zeer te spreken over deze avond. Mede door deze hit organiseert het NIMA op 25 januari het NIMA Qualified Lecturers, welke ook bij Quince zal plaatsvinden. Dit event is speciaal gericht op de marketingdocenten van Nederland.

113
Register Marketeers
30+
Gasten

Marketingtoepassingen voor VR en AR gepresenteerd met praktijkcases

De vorige editie was speciaal gericht op de innovaties op marketinggebied voor VR en AR. Dit werd gepresenteerd aan de hand van vijf campagnes die Quince in het (recente) verleden ontwikkeld heeft voor FOX Sports, Samsung en ABN AMRO. De nadruk werd gelegd op de resultaten van deze campagnes. Na afloop van de presentaties en het diner kregen alle marketeers uitgebreid de gelegenheid om de VR- en AR-experiences zelf mee te maken. De volgende editie zal wederom door Quince worden voorzien met recente en innovatieve casussen, wederom gebaseerd op campagnes die Quince voor haar klanten ontwikkeld heeft.

Uiteraard bloggen wij na 25 januari met een leuke update en foto’s van het NIMA Qualified Lecturers event!

Contact

Meer weten? Neem contact op.

Ankie Barendregt

ankie@quince.nl